In Nieuwsberichten

Ben je geïnteresseerd in het bieden van ondersteuning en troost aan mensen in hun laatste levensfase? Wil je deel uitmaken van een warme en betrokken gemeenschap van vrijwilligers? Dan nodigen we je van harte uit om ons Open Huis bij te wonen en te ontdekken hoe je kunt bijdragen aan onze organisatie, zowel als nachtwaker thuis als in ons hospice zelf! 

Wanneer? 

Datum: zaterdag 6 april 

Tijd: 11.00u -14.00u  

Locatie: Het Bijvank 155, 7544 DB Enschede 

 

Wat kun je verwachten? 

Een warm welkom: Maak kennis met ons team van vrijwilligers die zich inzetten voor het bieden van comfort en steun aan onze gasten. 

Rondleidingen: Verken ons hospice en krijg een glimp van gastvrije omgeving waarin we werken. 

Informatieve gesprekken: Leer meer over de rol van een nachtwaker thuis en in het hospice, en ontdek hoe jij kunt helpen om onze gasten en hun families te ondersteunen tijdens hun moeilijke reis. 

Vragen en antwoorden: Stel al je vragen over vrijwilligerswerk en ontdek hoe je betrokken kunt raken bij ons zorgteam. 

 

Hoe kun je helpen? 

Als Nachtwaker Thuis: Bied een waardevolle aanwezigheid en ondersteuning aan gasten die ervoor kiezen om thuis te zijn tijdens hun laatste dagen. 

In Het Hospice: Help bij het bieden van zorg en comfort aan gasten die verblijven in ons hospice, en ondersteun onze medewerkers bij diverse taken. 

 

Of je nu wat tijd kunt vrijmaken voor nachtwaken thuis of regelmatig wilt helpen in ons hospice, jouw bijdrage is van onschatbare waarde. Samen kunnen we een verschil maken in het leven van mensen in onze gemeenschap. 

 

Voor meer informatie of om je aan te melden als vrijwilliger, bezoek onze websites: https://hospice-enschede.nl/ en https://leendertvriel.nl/enschede/  . We kijken ernaar uit je te verwelkomen tijdens ons Open Huis  

 

Recent Posts