In Nieuwsberichten

Op donderdag 7 november mocht de coördinatoren van Leendert Vriel Noordoost Twente een bedrag van maar liefst € 5500 in ontvangst nemen.

Dit geld is bij elkaar gebracht door de verkoop van de welbekende kermiskroketten,  op de Najaarskermis in Oldenzaal. De Leo Club Oldenzaal is daarmee een van de meest succesvolle Leo Clubs in het land. De Leo Club Oldenzaal is een service club voor jonge mensen in de omgeving van Oldenzaal met als doel service te bieden aan mensen, dieren en organisaties die het nodig hebben.

Leendert Vriel Noordoost Twente kan het geld goed gebruiken voor de aanschaf van goede zaklampen voor de vrijwilligers die thuis waken en voor sta-op-stoelen in Hospice Holos in Oldenzaal. De coördinatoren Ine Kaptein en Elise Meenderink waren zichtbaar onder de indruk van het enorme bedrag dat zij kregen.

Leendert Vriel zet opgeleide vrijwilligers in,  om te waken bij mensen die thuis willen sterven. Tevens coördineert zij de dagelijks gang van zaken in Hospice Holos, mede met inzet van de vele vrijwilligers.

Recent Posts