In Nieuwsberichten

Donderdag 12 mei is de internationale Dag van de Verpleging. Sinds 1965 wordt op de geboortedag van Florence Nightingale stilgestaan bij de belangrijke rol van zorgmedewerkers.

Het MBO College voor Gezondheidszorg van het ROC van Twente staat graag stil bij deze dag die we omgedoopt hebben tot Dag van de Zorg. Samen met ca. 2000 studenten en medewerkers van de opleidingen Verpleegkundige, Verzorgende-IG, Doktersassistent, Tandartsassistent en Apothekersassistent vieren we dat de studenten en medewerkers trots mogen zijn dat ze hebben gekozen voor een (toekomstig) beroep in de gezondheidszorg.

Op deze dag, die plaatsvindt in het Heracles stadion in Almelo, willen we onze studenten en medewerkers zoveel mogelijk kanten van de zorg laten zien. Er zijn over de hele dag vier workshoprondes van elk 45 minuten voor de studenten en medewerkers van het ROC van Twente.

Vrijwilligers

Twee vrijwilligers van de Stichting Leendert Vriel gaan  meewerken  aan de workshoprondes door hun ervaringen te vertellen als vrijwilliger in de palliatieve  terminale zorg.

 

Recent Posts