In Nieuwsberichten

Zaterdag 14 oktober is de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg. In dit kader organiseert Leendert Vriel Noord Oost Twente een Open Dag. Deze  vindt plaats op zaterdag 7 oktober.

U bent van harte welkom van 11.00–14.00 uur in Hospice Holos in Oldenzaal ( Monnikstraat 33, 2e verdieping woonzorgcentrum de Molenkamp).

Belangstellenden die meer willen weten over de mogelijkheden voor een opname in Hospice Holos kunnen hier informatie krijgen. Ook mensen die willen weten wat er thuis mogelijk is in de terminale fase zijn welkom. Wij vertellen u wat vrijwilligers van de Stichting Leendert Vriel Noord Oost Twente thuis voor u kunnen betekenen.

Nieuwe vrijwilligers gezocht

Mocht u belangstelling hebben om vrijwilliger te worden? Dan kunnen de vrijwilligers en de coördinator u tijdens de inloop vertellen wat het betekent om vrijwilliger te zijn en ernstig zieke mensen en hun naasten bij te staan in de laatste fase van hun leven.

Als u interesse heeft maar niet in de gelegenheid bent om op 7 oktober 2017 langs te komen, neem gerust contact op met de coördinator.

Ze zijn bereikbaar tijdens kantooruren op 06-22572319.

Graag tot ziens.

Recent Posts