In Nieuwsberichten

Leendert Vriel Enschede Haaksbergen is zondag 8 oktober met een informatiestand aanwezig bij DE UITVAARTBEURS 2017 REGIONAAL EN OPEN DAG AULA SCHOLTENHAGEN

Op zondag 8 oktober 2017 wordt voor de tweede keer De Uitvaartbeurs Regionaal georganiseerd in zalencentrum ’t Hagen in Haaksbergen, van 11.00 tot 20.00 uur.  Ook is er op 8 oktober een open dag van Aula Scholtenhagen. Iedereen die dit wil kan de aula op die dag van binnen bekijken.

De Uitvaartbeurs Regionaal biedt geïnteresseerden een mooie gelegenheid om zich, in een informele sfeer, breed te oriënteren op het gebied van uitvaart en alles wat daarmee te maken heeft. De mogelijkheden om een uitvaart helemaal naar persoonlijke wens vorm te geven nemen alleen maar toe en we denken u dan ook veel nieuwe en inspirerende onderwerpen te kunnen presenteren. Meer dan 35 standhouders zullen zich tijdens deze tweede editie van De Uitvaartbeurs Regionaal presenteren met een zeer gevarieerd aanbod aan onderwerpen. Een greep uit het aanbod: overledenenzorg, verzekeringen, notariële en financiële zaken, kisten, sprekers, ritueelbegeleiders, crematoria, steenhouwers, buurtzorghuis, urnen, allerhande gedenkobjecten, uitvaartfotografie en -film, rouwverwerking, herdenkingspark, thuiszorg, wilsbeschikking, muziek etc. Tevens is er de gelegenheid om Aula Scholtenhagen van binnen te bekijken.

Recent Posts