In Nieuwsberichten

Wilt u vrijwilliger zijn bij Leendert Vriel en ons team versterken?

De Stichting Leendert Vriel is op zoek naar nieuwe vrijwilligers (mannen en vrouwen) in de gemeente Oldenzaal, Dinkelland en Losser, die zowel overdag als ’s nachts willen waken bij mensen die ernstig ziek zijn en tot hun overlijden thuis verzorgd willen worden. Voor veel mensen is in deze situatie thuisblijven een grote wens, maar soms is het voor de naasten moeilijk om deze zorg vol te houden.

Als vrijwilliger kunt u de naasten (mantelzorg) ondersteunen bij de verzorging van hun dierbare, door “er te zijn” met zorg en aandacht.

Spreekt dit vrijwilligerswerk u aan en wilt u er meer van weten?

Dan nodigen wij u uit om dinsdag 17 januari tussen 13.30-14.30 uur op ons kantoor ( 4e verdieping) in de Molenkamp, Monnikstraat 33 Oldenzaal te komen voor meer informatie.
Een van onze coördinatoren zal daar samen met een vrijwilliger aanwezig zijn om u meer te vertellen over dit vrijwilligerswerk.

Mocht u op dat tijdstip niet in de gelegenheid zijn om te komen, dan kunt u contact opnemen met Stichting Leendert Vriel Noord Oost Twente op telefoonnummer 06-22572319

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recent Posts